Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tratament pentru ten Nature Tan
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pe ce se bazează acţiunea Nature Tan? Există sisteme naturale de protecţie, care se opun deteriorării ADN. La fiecare acţiune a Soarelui asupra organismului, aceste sisteme de autoapărare se activează: stratul exterior al pielii devine în câteva zile mai gros - aşa numitul "strat calos" împiedică pătrunderea razelor solare în straturile profunde ale pielii; încep să se activeze fermenţi, care inactivează radicalii liberi şi corectează toate anomaliile apărute în structura ADN.

Totuşi, aceste sisteme de autoapărare nu sunt totdeauna eficiente. Gradul lor de activitate depinde de fototipul fiecarei persoane şi de particularităţile individuale. În afară de aceasta, posibilităţile lor sunt limitate - mecanismele naturale de regenerare ale pielii se epuizează cu timpul.

Componentele Nature Tan activează mecanismele naturale de apărare şi le susţin continuu. Ele promovează detoxificarea, împiedicând formarea în piele a radicalilor liberi. În plus acţiunea antioxidantă Nature Tan, datorită extrasului de struguri pe care îl conţine, este de 50 de ori mai puternică decât acţiunea vitaminei E şi de 20 de ori faţă de acţiunea vitaminei C, dacă sunt administrate direct. Componentele Nature Tan au o acţiune sinergică, amplificându-şi reciproc acţiunea.
Componenţa Nature Tan

In conceperea Nature Tan au fost utilizate ultimele descoperiri ştiinţifice. Nature Tan asigură protecţia din interior a organismului faţă de influenţa solară dăunătoare, fără a avea deficienţele caracteristice cremelor de protecţie. Nature Tan are următoarele componente:

* • Pulbere de curcuma
* • Extract de struguri
* • Beta-caroten
* • Vitamina Е
* • Vitamina С
* • Zinc
* • Seleniu

Extractul de struguri, vitamina E, vitamina C, zincul şi seleniul împiedică formarea în piele a radicalilor liberi care, formându-se în celulele pielii, provoacă reacţii de oxidare, care conduc la accelerarea îmbătrânirii celulelor. Pulberea de curcuma şi beta-carotenul contribuie la obţinerea unui bronz rezistent, uniform şi frumos. Aceste componente previn dezvoltarea arsurilor solare şi înroşirea pielii.
Administrarea Nature Tan

Pentru a beneficia de cea mai eficientă acţiune a tuturor componentelor Nature Tan şi pentru declanşarea completă a mecanismelor naturale de protecţie, se recomandă începerea administrării cu 2 luni înainte de începutul perioadei de activitate solara. Iar în pregătirea pentru vacanta, administrarea Nature Tan trebuie începută cu cel puţin 15 zile înainte de presupusa bronzare intensă şi trebuie continuată pe durata întregului concediu, în special, dacă planificaţi să îl petreceţi într-o zonă caldă.
Din Gura in Gura